Przekaż 1% poodatku

Odwiedziło nas gości.

astar
abr

Dziękuję wszystkim pracownikom zakładu za profesjonalne, rzetelne i troskliwe podejście do pacjentów. Wnioskuję o dalszy rozwój zakładu i jego pracowników aby nadal robili wiele dobrego

~ B. H.

Bardzo dziękuję za fachową i profesjonalną obsługę. Panująca w zakładzie atmosfera, miła obsługa oraz rzetelne podejście do pacjenta powodowały, że zabiegi przebiegały sprawnie. Z ogromną przyjemnością polecę tę placówkę wszystkim znajomym.

~M. P.

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonych zabiegów w tutejszym zakładzie. Dziękuję za fachową obsługę, za miłą atmosferę i za uśmiech wszystkich osób, które w zakładzie pracują i odbywają tu praktyki.

~ T. A.

Dziękuję za uśmiech, za pomoc, za zaangażowanie, za dobrą energię, za zrozumienie. Oby tak dalej.

~ A. P.

Uprzejmie dziękuję wraz z żoną za dokonane zabiegi fizykoterapii, po których czujemy się dużo lepiej. Dziękujemy również za miłą i fachową obsługę.

~ A.A. K.

Bardzo miła obsługa , zabiegi wykonywane super super, chce się na zabiegi nawet po 3 razy na dzień. Uśmiech, grzeczność i miła atmosfera – bardzo dziękuję.

~ M. P.

Bardzo dobra organizacja pracy, bez oczekiwania, doskonale wykonywane zabiegi i miła obsługa. Bardzo dziękuję.

~ B. K.

Bardzo dziękuję za wspaniałą jakość usług rehabilitacyjnych. Młodziutki personel tworzy atmosferę sprzyjającą szybszemu powrotowi do zdrowia pacjenta.

~ C. W.

Dziękuję za bardzo fachową i miłą obsługę. Dyrekcja Zakładu powinna rozważyć możliwość pracy na dwie zmiany ze względu na długi czas oczekiwania na zabiegi.

~ Z. J.

Bardzo dziękuję za bardzo miłą i fachową obsługę. Bardzo dobra atmosfera i troska o pacjenta. Jestem pewna, że znowu wrócę. W czasie zabiegów pełny relaks.

~ J. D.

Bardzo dziękuję za miłą i fachową obsługę, zaangażowanie pracowników placówki spowodowało zanik moich dolegliwości :-)) Dyrekcja Zakładu powinna bardziej docenić pracowników pod względem finansowym :-)) podwyżka musi być :-))!! Reasumując placówkę na pewno z 100% gwarancją będę promować i polecać swoim obecnymi przyszłym znajomym, przyjaciołom i swoim klientom.

~ J. G.

Bardzo miła obsługa, wspaniali praktykanci! Fachowe wykonanie zabiegów, bez oczekiwania. Do zobaczenia wkrótce.

~ P. B.

Jak to cudownie, że istnieje ten zakład, który w pełni temu służy. Dzięki stałemu personelowi i odbywającemu praktyki, u których uśmiech zawsze gości, ból staje się mniej przykry, a ręce przynoszą ukojenie. Serdeczne podziękowania również dla pana mgr Jacka.

~ B. S.

Dziękuję za miłą obsługę i atmosferę, jestem bardzo zadowolona z obsługi i miłego personelu. Dziękuję.

~ M. G.

Bardzo dziękujemy za miłą i profesjonalną obsługę. Młody personel stwarza wspaniałą atmosferę, ból staje się wtedy mniej uciążliwy. Na pewno tu wrócimy!

~ A. B. ~ R. P. ~ K. M.

Bardzo dziękuję za fachową pomoc, sympatyczną atmosferę i wyczuwalną chęć niesienia pomocy. Okazuje się, że na niewielkiej powierzchni też można stworzyć i prowadzić znakomitą rehabilitację. Dziękuję.

~ B. W.

Dziękuję bardzo za wspaniałą opiekę rehabilitacyjną. Nigdy nie miałam problemu z ułożeniem planu rehabilitacji (kiedy tylko pasowało to miałam). Dziękuję serdecznie.

~ K. Sz.

Bardzo dziękuję za fachową i profesjonalną pomoc i zaangażowanie. Dziękuję za miłą obsługę i atmosferę. Dziękuję bardzo.

~ D. S.

Trafiamy do zakładu z bólem, chorobą i nieszczęściem ograniczeń ruchowych. Dzięki wrażliwej, fachowej opiece, zabiegom wysokiej klasy specjalistów oraz kulturze osobistej i troskliwości stajemy się zdrowsi. Dziękuję wszystkim Państwu. Placówka i opieka jest godna dalszego polecenia. Wdzięczny pacjent.

~ P. P.

Profesjonalne podejście do pacjenta, bardzo miła obsługa, wspaniali praktykanci w szczególności praktykantki. Program rehabilitacji ułożony bez problemów, terminy do uzgodnienia bez żadnych problemów. Dziękuję za pasję włożoną w pracę wszystkim Państwu. Pozdrawiam.

~ Ł. B.

Rehabilitacja tutaj jest wielką przyjemnością. Jest to najlepszy „5” gwiazdkowy Zakład Rehabilitacji Leczniczej w Bielsku-Białej pod każdym względem. Profesjonalizm, grzeczność, uśmiech bardzo miłych Pań – wszystko na „6”. Za skuteczną ulgę w cierpieniu Bardzo serdecznie dziękuję. Wdzięczna pacjentka.

~ G. W.

Po dziesięciu zabiegach nastąpiła ulga o 70%, dziękuję i proszę o jeszcze.

~ W. K.

Dziękuję za fachową i miłą obsługę, super podejście do każdego pacjenta, uśmiech na twarzy i nie czekanie w kolejce. Wrócę tu jesienią.

~ B. D.

Dziękuję za fachową pomoc, bardzo miłą atmosferę i uśmiech na twarzy. Przychodnia godna polecenia.

~ Sz. G.

Bardzo dziękuję za miłą i profesjonalną opiekę rehabilitacyjną. Jestem bardzo wdzięczna za „super” zabiegi. Szkoda, że zabiegów nie ma częściej.

~ B. M.

Przeczytałam prawie wszystkie wpisy i pod każdym z nich się podpisuje. Nic dodać, nic ująć. Bardzo, bardzo dziękuję.

~ J. S.

Dziękuję za super personel i obsługę, jestem pełna uznania i zadowolona.

~ J. K.

Po dziesięciu zabiegach – każdy z nich był przeprowadzony super. Jestem pełna uznania za takt, delikatność rąk i serca i życzę aby tak pozostało na dalsze lata wspaniałemu personelowi. Życzę także aby te wszystkie zalety zostały zauważone przez kierownictwo.

~ W. Z-G.

Wspaniała obsada.

~ A. M.

Do tej przychodni trafiłyśmy przez przypadek (ze skierowania na zabiegi po zwichnięciu endoprotezy oraz po urazie kręgosłupa). Zastałyśmy: lśniącą czystość, uśmiech, doskonałą organizację pracy, empatię i profesjonalizm młodego zgranego personelu. Jednym słowem to czego pacjent oczekuje od usługodawcy. Pełna kultura! Dziękujemyi gratulujemy. Mankament: zbyt długie oczekiwanie na możliwość wznowienia zabiegów rehabilitacyjnych NFZ.

PS. Placówka może być wzorem dla wielu podobnych placówek, w których panuje bałagan organizacyjny a pacjentów traktuje się jak natrętów.

~ W. J. ~ Z. Z.

Bardzo dziękuję za skuteczne zabiegi, profesjonalną i miłą obsługę. Jestem pełna uznania dla całego personelu.

~ J. M.

Bardzo jestem zadowolona z profesjonalizmu i kultury osobistej personelu i kierownika placówki. Również efekty zdrowotne są widoczne. Dziękuję.

~ K. K.

Nic dodać nic ująć, super wszystko. Pochwały bardzo słuszne i prawdziwe, życzę pomyślności całemu zespołowi, oby tak dalej. Jako życzenie- proszę dołożyć wszelkich starań aby uzyskać większe dotacje z NFZ dla chorych pacjentów potrzebujących rehabilitacji na cały rok, a nie jak obecnie już w IV kwartale brak funduszy.

~ G.K

Korzystam z usług tej placówki już drugi raz. Posiada ona szeroką ofertę zabiegów terapeutycznych, miłą i profesjonalną obsługę pod czujnym okiem mgr Starzyńskiego. Bardzo dobrą stroną jest płynność przeprowadzanych zabiegów mimo sporej ilości pacjentów, przystępne ceny, czyste pomieszczenia, bardzo przyjazna atmosfera przy zabiegach. Będę korzystała w razie potrzeby w dalszym ciągu z Waszych usług i polecać innym.

~ R.F.

W korzystaniu z usług rehabilitacyjnych to mój debiut, nie wiem więc jak jest gdzie indziej, nie jestem też fachowcem od „tych” zabiegów, więc mogę tylko sądzić, że były wykonane profesjonalnie. Ale na pewno dziękuję za uśmiech, zaangażowanie, chęć pomocy i miła atmosferę Zakładu. Życzę powodzenia!

~ D.B

Wyrażam uznanie organizatorom i prowadzącym ten Zakład za funkcjonalne wyposażenie zakładu, ład i czystość, warunki przyjazne pacjentom. Wdzięczna pacjentka.

~W. K-S.

Składam gorące podziękowania całemu zespołowi zakładu za pomoc w przebytej 6-cio tygodniowej rehabilitacji. Szczególnie zaś wyróżniam p … i p … za profesjonalizm, troskę i miły uśmiech każdego dnia.

~ S. J.

Moje podziękowania dla całej załogi poradni to jest pracownikom, praktykantom oraz panu magistrowi za fachową poradę, miłą i szybką obsługę. Jestem bardzo zadowolona. W tej przychodni jestem już trzeci raz na zabiegach. Znowu będę tu przychodzić na każde zabiegi. Każdemu polecam tę placówkę. Wdzięczna i zadowolona z usług pacjentka.

~A. K.

Wracać do zdrowia w miłej atmosferze, pełnym profesjonalizmie oraz sympatycznym otoczeniu to mało powiedzieć miłe. Poza tym, szanowanie godności pacjenta często cierpiącego winno być zasadą, która w „Zakładzie” jest bezwzględnie przestrzegana. Podziękowania dla całego Zespołu a w szczególności dla p... oraz p.... . Mam świadomość, że pewnie tu wrócę więc proszę nie traktować mojej opinii tendencyjnie ale jako dowód jeszcze jednego wdzięcznego pacjenta. Z poważaniem.

~T. T.

Za miłą i solidną obsługę całego zespołu, punktualność, uśmiech i fachowość.

~U. W.

Pod wszystkimi podpisami się podpisuje. Byłam w trzech „Zakładach Rehabilitacyjnych” ale tak miłej, fachowej opieki nie spotkałam. Serdecznie dziękuję za fachową opiekę. Polecam wszystkim ten „Zakład”. Z poważaniem.

~B. P.

Tak miłej i solidnej Załogi nie spotkałam nigdzie. Oprócz solidnej pracy okazywane jest serce. Życzyłabym każdemu choremu, aby mógł być w tym właśnie Zakładzie rehabilitowany. Żeby były tak duże dotacje NFZ. Dziękuję za uśmiech, profesjonalność, za wszystko. Z poważaniem.

~U.G.

Duża profesjonalność, uprzejmość i troskliwość personelu. Punktualność wzorowa. Dziękuję.

~A. B.

Dziękuję całej Załodze za fachową i miłą obsługę. Jest to najlepszy zakład rehabilitacyjny w Bielsku-Białej.

~I. B.

Gratuluję i dziękuję całemu Zespołowi za fachową opiekę, atmosferę i końcowe efekty leczenia.

~J. K-F.

Dziękuję za fachową rehabilitację, miłą obsługę całemu personelowi wraz z Panem Kierownikiem. Jestem tutaj pierwszy raz. Mam nadzieję, że będę więcej. Życzę Państwu Wszystkim pomyślności w życiu osobistym, pracy, szkole. Z poważaniem

~J. J.

Dziękuję całej załodze za fachową i profesjonalną obsługę. Chciałbym zaznaczyć, że wszyscy byli bardzo mili i zaangażowani, aby efekty końcowe były zadowalające. Dużo uśmiechu i żartu. Było super!

~A. F.

Bardzo dziękuję całemu personelowi za fachową, rzetelną obsługę. Wszyscy są bardzo mili, sympatyczni i gotowi do pomocy. Życzę samych radości i zadowolonych pacjentów.

~I. G.

Dziękuję i życzę aby zawsze się Wam tak chciało jak teraz i życzę Wam- wzrostu wynagrodzeń i uśmiechu i ... Wesołych Świąt.

~J. R.

Serdeczne podziękowania dla całej młodej, sympatycznej kadry za rzetelne profesjonalne zabiegi. Z poważaniem pacjent.

~B. S.

Bardzo dziękuję całemu zespołowi za niezwykle fachowe i rzadko w dzisiejszych czasach spotykane profesjonalne i serdeczne podejście do pacjenta. Z pewnością będę polecać Państwa zakład znajomym. Gratuluję Kierownikowi Zakładu świetnego doboru personelu. Z wyrazami szacunku:

~E. R.

Wdzięczny jestem za opiekę, troskliwość i fachowość z jaką spotkałem się w gronie specjalistów z Zakładu Rehabilitacji Leczniczej. Sposób organizacji zabiegów, ich przeprowadzenie oraz skuteczność są godne polecenia i zasługują na uznanie pacjentów.Dziękuję Bardzo!

~P. P.

Było super! Dziękuję!

~K. J.

Piękne dzięki za przeprowadzone zabiegi. Gratuluję dobrej organizacji pracy zakładu i wysokich kwalifikacji młodego zespołu.

~J. K.

Serdecznie dziękuję za super rehabilitację. Zespół pracowników dyskretny, kulturalny, profesjonalny, miły – gratuluję. Rewelacyjne masaże! Dziękuję, stała pacjentka.

~M. L.

Z prawdziwą przyjemnością wpisuję podziękowanie za bardzo miłą, perfekcyjną i dokładną obsługę, za zrozumienie nas chorych – ale przede wszystkim za każdy uśmiech i troskę – Dziękujemy.

~R. i A. D.

Bardzo dziękujemy za dobrą obsługę i rzetelne wykonywanie zabiegów co idzie w parze z odpowiedzialnością za powierzone dolegliwości. . Z poważaniem.

~A. A.

Wszystko tak jak powinno być. Profesjonalnie i punktualnie.

~ K.K.

Całemu Zespołowi składam serdeczne podziękowania za profesjonalne zabiegi, wielką kulturę bycia i takt.

~ L. K.

Zdrowie jest rzeczą zbyt cenną, aby nie być wdzięcznym Tym, którzy je przywracają. W podziękowaniu za troskliwą opiekę

~ P. P.

Miło było, dziękujemy za zdrowie które wróciło i personelowi który jest bardzo miły.

~B. i R. D.

Jestem bardzo zadowolona z fachowej i sympatycznej obsługi z podziękowaniem

~B. B.

Serdeczne dzięki za życzliwą atmosferę, profesjonalizm i świetną organizację. Życzymy Państwu dalszych sukcesów w przywracaniu sprawności pacjentom, jak również w przyszłości większego kontraktu z NFZ.

~ T. i J. A.

Serdecznie dziękuję, za przemiłą i fachową obsługę wszystkim paniom i panom. Korzystałam w ciągu swojego życia z rehabilitacji w wielu przychodniach lekarskich oraz poradniach i szpitalach, ale z taką życzliwością i kulturą osobistą nigdzie się nie spotkałam. Jeszcze raz bardzo dziękuję.

~ E. C.

Tak to wszystko jest prawda

~ H. S-C.

Bardzo dziękuję za życzliwą i profesjonalną obsługę oraz miłą atmosferę.

~A. W.

W tym Zakładzie Rehabilitacji Leczniczej znalazłam opiekę specjalistyczną na naprawdę wysokim poziomie, konsultacje i fachowe rady Pana Kierownika i naprawdę młodą, fachową troskę i opiekę młodej ekipy, z których rad też korzystałam. Podchodzą z sercem i pasją do osób cierpiących i zawsze z uśmiechem. Zawsze!!! Będę tu chętnie wracać po ulgę w cierpieniu i relaks. W tym Zakładzie Rehabilitacji Leczniczej zatrzymuje się czas i odnajdzie spokój. Opuszczam go z uśmiechem i tęsknotą do następnych zabiegów.

~ M. B.

Serdeczne podziękowania za miłą i perfekcyjną obsługę.

~ R. K.

Serdecznie dziękuję za miłą i fachową obsługę, za uśmiech na co dzień do wszystkich, za przywrócenie do zdrowia.

~A.G.

Bardzo chciałabym podziękować wszystkim pracownikom ZRL w Bielsku-Białej za miłą atmosferę, która wśród nich panuje. Każdego z Was na swój sposób zapamiętam i na pewno będę miło wspominać :) Szkoda, że tak szybko to zleciało, ale wszystko co dobre szybko się kończy :(  Z całego serca jeszcze raz dziękuję za mile spędzone praktyki i zdobycie kolejnych doświadczeń :)!

~ K. K.

Naprawdę rzeczy niemożliwe załatwiają od ręki a na cuda potrzebują niewiele czasu. Pozdrawiam i DZIĘKUJĘ!

~A. W.

Bardzo dziękuję za miły sympatyczny personel.

~M. N.

Serdeczna i profesjonalna atmosfera – dziękuję!

~K. J.

Dziękuję za profesjonalną obsługę i bardzo miłą atmosferę stworzoną przez cały personel.

~R. W.

Serdeczne podziękowania za fachową i serdeczną opiekę dla personelu medycznego .

~ I. K.

Atmosfera niesamowita uwielbiam film „Na dobre i na złe” oby w Polsce było takich placówek więcej jak ta Fundacja.

~ J. J.

Serdecznie dziękuję za profesjonalną, miłą opiekę nad pacjentem.

~ M. L.

Dziękuję Państwu za profesjonalizm, troskę i uśmiech.

~ U. W.

Z prawdziwą przyjemnością przychodziłam na zabiegi. Rehabilitanci uprzejmi, grzeczni. Z zabiegów jestem bardzo zadowolona – gratulacje.

~ K. B.

Serdecznie dziękuję za miłą i troskliwą opiekę i wspaniałą atmosferę wdzięczna pacjentka.

~ R. K.

„Zakład – Super” - Wzorcowy. Dziękuję za wspaniałe zabiegi oraz – szczególnie za troskliwy stosunek do pacjenta.

~ B. W.

Dziękuje za bardzo miły i sympatyczny personel.

~ M. N.

Kiedy ktoś choruje, wtedy nawet najmniejsze drobiazgi nabierają dla niego szczególnej wartości. Cieszy się wówczas z wszystkiego, co świadczy o jego powrocie do zdrowia i czeka na chwilę w której całkowicie odzyska siły. Otuchy dodaje wtedy każdy maleńki gest – uśmiech, podarunek lub czyjeś słowo” Wilhelm von Humboldt

Pięknie dziękuję za profesjonalną opiekę rehabilitacyjną. Z wyrazami wdzięczności

~ M. Z.

Nigdzie dotąd nie przeżyłam tak wspaniałej atmosfery, która nie tylko leczy ciało ale przede wszystkim podnosi psychikę – za co bardzo dziękuję młodej cudownej obsadzie oraz Panu  Jackowi Starzyńskiemu za trafne umiejscowienie w zabiegach. Serdecznie dziękuję. Oby tak dalej!

~ A. M.–O.

Dziękuję za miłą obsługę, personel zawsze uśmiechnięty aż miło tutaj wracać.

~ H. D.

Trafiłam do placówki zdrowia moich marzeń to jest do placówki w której pacjent otoczony jest serdeczną opieką. Okazuje się, że można tak naprawdę w Bielsku-Białej, a nie tylko w serialu. Dziękuję więc bardzo za profesjonalną obsługę, miłą atmosferę, troskę i uśmiech. Jest to bardzo ważne dla pacjenta, którego często się traktuje jako zło konieczne. Tym bardziej jest to ważne dla ludzi starszych, często niedołężnych i samotnych, którzy potrzebują troski i dobrego słowa bo czasem obojętność służby zdrowia bardziej boli niż ból fizyczny.

Życzę Państwu zadowolenia i sukcesów w pracy zawodowej, a w życiu osobistym miłości i dobroci. Jeszcze tu wrócę.

~ D. J.

Dziękuję za wspaniałą i profesjonalną obsługę szefa i jego pracowników – fizjoterapeutów. Wysoka kultura osobista i profesjonalizm fachowców sprawiają, że chce się tutaj wracać :)! Dziękujemy.

~L.P. i J. M.

Moje uznanie dla Zakładu Rehabilitacji. Personel Super! Warunki Super! Gratulacje.

~ H. K.

Dziękujemy za wspaniałą, miłą i uśmiechniętą obsługę.

~ A. M., A. M. i K.G.

Bardzo serdecznie dziękuję za pomoc i pozytywne nastawienie! :)

~ M. Z.

Wszystkim niosącym pomoc i uśmiech! Serdeczne podziękowania i życzenia w najbliższych nadchodzących dniach – zdrowia, cierpliwości, pogody ducha, zadowolenia z pacjentów oraz błogosławieństwa bożego! Za troskę i miłą atmosferę

~ H. K.

Dziękuję bardzo za wykonane zabiegi i bardzo miłą i serdeczną atmosferę.

~ A. L.

Serdecznie dziękuję za wspaniałą atmosferę w tutejszym Zakładzie. Panu mgr Jackowi Starzyńskiemu, za świetnie dobrane zabiegi oraz zatrudnionemu personelowi. Nigdzie nie spotkałam się z taką uprzejmą i kulturalną obsługą. Jeszcze raz ogromnie dziękuję.

~ E. C.

Jednym słowem: rewelacja. Mnóstwo cennych rad i uwag. Teraz pozostaje tylko złapać kolejną kontuzję, aby mieć powód, by przyjść tu ponownie. Wielkie pozdrowienia dla wszystkich.

~ R. K.

Ej... ten długopis nie chce pisać! :) I nie napisze moja ręka tych słów, które opiszą dwadzieścia spędzone wieczory w gronie pracowników ZRL. Fakt, wieczory były długie ale towarzystwo doborowe. Trzymajcie tak dalej formę i uśmiech na ustach ;) Sympatyczny pacjent.

~ M. F.

To co mam najlepszego życzę zespołowi. „Tak bowiem Bóg umiłował świat, że syna swego jednorodzonego dał, aby każdy co weń wierzy nie zginął ale żywot wieczny miał”.

~A. H.

Serdeczne podziękowania, za miłe i fachowe podejście do pacjenta, punktualne przyjęcia oraz uśmiech bez względu na pogodę. Życzymy dalszych sukcesów młodemu zespołowi oraz niekonfliktowych pacjentów. Dziękujemy.

~B. i P. R.

Gratulacje. Świetny personel, wspaniały klimat. Życzę wszystkim takich zabiegów. Dziękuję i życzę powodzenia.

~ K. B.

Dziękuję za miłe chwile spędzone na zabiegach, za miłe słowa i uśmiech młodych ludzi. Życzymy powodzenia w dalszej pracy i cierpliwości takiej jak dotychczas dla starszych pacjentów.

~ A. J.